Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

  1. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale AgentulTauTelecom, adresă on-line www.agentultautelecom.ro ,  în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.agentultautelecom.ro  („numit în continuare Site-ul”).

 

  1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

2.1. Dacă sunteți client al Site-ului, AgentulTauTelecom va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi: nume şi numar telefon, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul AgentulTauTelecom, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizaţi în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

2.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, AgentulTauTelecom va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

 

  1. Scopurile și temeiurile de prelucrării

3.1. Dacă sunteți client al Site-ului, AgentulTauTelecom prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă AgentulTauTelecom în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea AgentulTauTelecom de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi servicii.

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de AgentulTauTelecom, prin intermediul Site-ului.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul trimiteri formularului  „Trimite Solicitare” .

 

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/sms conţinând comunicări comerciale.

3.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, AgentulTauTelecom  prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei legal:  Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al AgentulTauTelecom de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

  1. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Principial, AgentulTauTelecom va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, AgentulTauTelecom va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de AgentulTauTelecom pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

 

  1. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, AgentulTauTelecom poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină AgentulTauTelecom. în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu furnizori de servicii de telecomunicaţii), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 

  1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către AgentulTauTelecom pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

 

6.1 Utilizarea plug-in-urilor Instagram

Aceste site-uri folosesc plug-in-ul de la furnizorul de servicii online Instagram, furnizat de Instagram LLC, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, SUA („Instagram”).

Dacă accesați paginile de pe site-ul nostru care conțin acest plug-in, aceasta va genera o conexiune la serverul Instagram și va indica plug-in-ul pe site prin intermediul unui mesaj în browserul dvs. Informațiile precum adresa IP și site-urile pe care le-ați vizitat sunt transmise serverului Instagram.

Dacă sunteți conectat (ă) la Instagram, Instagram va atribui aceste informații contului dumneavoastră de utilizator personal. Când utilizați funcțiile plug-in (de exemplu, dați clic pe butonul „Instagram”), aceste informații sunt, de asemenea, alocate contului dvs. Instagram, fapt pe care îl puteți împiedica doar prin deconectare înainte de a utiliza plug-in-ul.

Dacă nu doriți ca Instagram să adauge direct informațiile colectate în contul dvs. Instagram, trebuie să vă deconectați de la Instagram înainte de a accesa site-ul nostru sau să utilizați un add-on sau blocker script-ul „NoScript” (noscript.net) pentru a bloca încărcarea plug-in-ul Instagram pe site-urile noastre.

Informații suplimentare privind datele colectate și utilizate de Instagram, drepturile dvs. și confidențialitatea pot fi găsite în politica de confidențialitate a Instagram: help.instagram.com/155833707900388

6.2 Utilizarea plug-in-urilor Facebook

Acest site de internet folosește plug-in-uri de pe rețeaua socială facebook.com operată de Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Statele Unite ale Americii („Facebook”).

Ori de câte ori afișați una dintre paginile noastre de Internet care găzduiește un plug-in Facebook, veți fi conectat la serverele Facebook, un mesaj va fi trimis browserului dvs., iar plug-in-ul va fi rulat pe pagina de Internet. Acest lucru îi spune serverului Facebook care dintre paginile noastre au fost vizitate de dvs. Presupunând că sunteți conectat (ă) la contul dvs. de membru Facebook în timp ce plug-in-ul Facebook rulează, Facebook va aloca informațiile în contul de utilizator personal Facebook. Celelalte informații colectate și alocate de Facebook sunt rezultate din utilizarea funcțiilor plug-in (cum ar fi clic pe butonul Like sau postarea unui comentariu). Pentru a împiedica această colectare și alocare de date, trebuie să vă deconectați din contul de utilizator Facebook înainte de a rula plug-in-ul.

Dacă nu doriți ca Facebook să colecteze și să aloce direct informațiile de mai sus profilului dvs. Facebook, va trebui să vă deconectați de la Facebook înainte de a vizita site-ul nostru sau să rulați un „blocant Facebook” care oprește ca plug-in-urile Facebook să ruleze pe pagini.

Pentru a afla mai multe despre colectarea și utilizarea datelor dvs. personale de către Facebook, precum și despre drepturile dvs. și despre opțiunile pe care le aveți pentru a vă proteja intimitatea, citiți Politica de confidențialitate Facebook la: https://www.facebook.com/policy.php

 

6.3 Utilizarea remarketingului Facebook

Site-ul nostru utilizează funcția de remarketing „Audiențe personalizate” de către Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA; „Facebook”). Această funcție are rolul de a orienta vizitatorul către site prin intermediul unui anunț publicitar corelat cu interesele dvs. pe rețeaua socială Facebook. În acest scop am implementat eticheta de remarketing Facebook pe site-ul nostru. Această etichetă stabilește o conexiune directă la serverele Facebook atunci când vizitați site-ul nostru web. Aceasta informează serverul Facebook despre pagina noastră pe care ați vizitat-o. Facebook atribuie aceste informații contului dvs. de utilizator personal Facebook. Când vizitați rețeaua socială Facebook, vi se vor afișa anunțuri Facebook personalizate, corelate cu interesele dvs. Procesarea se face pe baza art. 6 (1) lit. f GDPR (Regulamentul General cu privire la Protecția Datelor cu Caracter Personal) datorită interesului nostru justificat în scopurile menționate mai sus.

Aveți dreptul de a suspenda, pentru motive legate de situația dvs. personală, prelucrarea datelor dumneavoastră personale conform art. 6 (1) lit. f GDPR, contactând-ne. În acest scop, puteți dezactiva funcția de remarketing „Audiențe personalizate” aici.

 

Puteți găsi informații detaliate despre colectarea și utilizarea datelor de pe Facebook, drepturile dvs. asociate și opțiunile pentru protejarea confidențialității în politica de confidențialitate Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/.

6.4 Utilizarea YouTube

Site-ul nostru folosește funcția YouTube LLC pentru includerea videoclipurilor YouTube. (901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA; „YouTube”).

YouTube este o companie afiliată a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA, „Google”). Această funcție prezintă videoclipuri YouTube într-un iFrame de pe site. Aici este activată și opțiunea „modul de confidențialitate avansat”. Acest lucru împiedică YouTube să stocheze informații despre vizitatorii site-ului web. Informațiile sunt transmise și stocate de YouTube doar dacă vizionați un videoclip. Informații suplimentare privind datele colectate și utilizate de YouTube și Google, drepturile dvs. și confidențialitatea pot fi găsite în politica de confidențialitate YouTube (https://www.youtube.com/t/privacy).

 

6.5 Utilizarea Google Analytics

Site-ul nostru utilizează serviciul de analiză web Google Analytics de la Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; „Google”). Prelucrarea datelor servește pentru a analiza acest site și vizitatorii acestuia. Google va utiliza aceste informații în numele operatorului acestui site pentru a evalua utilizarea site-ului web de către dumneavoastră, pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web și pentru a furniza alte servicii operatorului de site web legate de utilizarea site-ului web și a internetului. Adresa IP comunicată de browser ca parte a serviciului Google Analytics nu este asociată cu alte date deținute de Google. Google Analytics utilizează module cookie, care permit analizarea utilizării site-ului de către dvs. Informațiile generate de modulele cookie privind utilizarea acestui site web sunt de obicei transferate pe un server Google din SUA și stocate acolo. Anonimizarea IP este activată pe acest site web. Google utilizează acest lucru pentru a scurta în prealabil adresa IP în statele membre ale Uniunii Europene sau în cadrul altor state semnatare ale Acordului privind Spațiul Economic European. Doar în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi transferată pe un server Google din SUA și scurtată acolo. Datele dvs. pot fi transmise în SUA. Transmiterea datelor către SUA este acoperită printr-o decizie de adecvare a Comisiei Europene. Procesarea se face pe baza art. 6 (1) lit. f GDPR (Regulamentul General cu privire la Protecția Datelor cu Caracter Personal) datorită interesului nostru justificat pentru designul orientat și dirijat pe nevoi site-ului web. Aveți dreptul de a suspenda, pentru motive legate de situația dvs. personală, prelucrarea datelor dumneavoastră personale conform art. 6 (1) lit. f GDPR contactând-ne.. Puteți preveni stocarea cookie-urilor prin alegerea setărilor tehnice corespunzătoare în browserul dvs. de internet; totuși, am dori să subliniem faptul că acest lucru vă poate împiedica să utilizați pe deplin toate funcțiile acestui site web. De asemenea, puteți împiedica colectarea de către Google a datelor (inclusiv adresa dvs. IP) generate de modulele cookie și legate de utilizarea de către dvs. a site-ului web, precum și prelucrarea acestor date de către Google prin descărcarea și instalarea plug-in-ului de browser disponibil la următorul link [https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en]. Pentru a împiedica colectarea de către Google Analytics a datelor de pe toate dispozitivele, puteți instala un modul cookie de excludere (opt-out cookie). Cookie-urile de excludere împiedică colectarea ulterioară a datelor dvs. atunci când vizitați acest site web. Pentru ca această facilitate să funcționeze complet, trebuie să o instalați pe toate sistemele și dispozitivele utilizate. Dacă dați clic aici, modulul cookie de renunțare este setat: Dezactivați Google Analytics.

Puteți găsi mai multe informații detaliate privind termenii și condițiile de utilizare și protecția datelor la adresa https://www.google.com/analytics/terms/ și la adresa https://policies.google.com/?hl=en.

6.6 Utilizarea funcției de remarketing sau „grupuri țintă similare” de către Google Inc.

 

Site-ul nostru utilizează funcția de remarketing sau „grupuri țintă similare” de către Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; „Google”). Această funcție servește pentru a analiza comportamentul vizitatorilor și interesele vizitatorilor. Google utilizează cookie-uri pentru a analiza utilizarea site-ului, formând baza pentru producerea de anunțuri publicitare corelate cu interesele. Modulele cookie permit înregistrarea vizitelor pe site, precum și date anonimizate privind utilizarea site-ului. Datele personale ale vizitatorilor site-ului nu sunt salvate. Dacă accesați apoi un alt site web din rețeaua de display Google, atunci vor fi afișate anunțuri care sunt mai susceptibile de a lua în considerare zonele anterioare de interes pentru produse și informații. Datele dvs. pot fi, de asemenea, transmise în SUA. Transmiterea datelor către SUA este acoperită printr-o decizie de adecvare a Comisiei Europene. Procesarea se face pe baza art. 6 (1) lit. f GDPR (Regulamentul General cu privire la Protecția Datelor cu Caracter Personal) datorită interesului nostru justificat de a ghida vizitatorii către site prin intermediul marketing-ului orientat, afișând anunțuri publicitare personalizate legate de interese atunci când accesează alte site-uri web din rețeaua de display Google.

Aveți dreptul de a suspenda, pentru motive legate de situația dvs. personală, prelucrarea datelor dumneavoastră personale conform art. 6 (1) lit. f GDPR, contactând-ne. În acest scop, puteți să dezactivați permanent utilizarea cookie-urilor urmând link-ul de mai jos și descărcând și instalând pluginul: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=en

În mod alternativ, puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor de către terțe părți accesând pagina de dezactivare a Network Advertising Initiative la adresa https://www.networkadvertising.org/choices și urmând instrucțiunile de renunțare. Puteți găsi mai multe informații detaliate despre remarketing-ul Google, precum și declarația de protecție a datelor cu caracter personal corespunzătoare la adresa: https://www.google.com/privacy/ads/

 

6.7 Utilizarea urmăririi conversiilor Google Adwords

Site-ul nostru utilizează programul de marketing online „Google AdWords”, inclusiv urmărirea conversiilor. Urmărirea conversiilor Google este un serviciu administrat de Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; „Google”). Dacă faceți clic pe anunțurile plasate de Google și pentru urmărirea conversiilor, pe computerul dvs. este plasat un modul cookie. Aceste module cookie au valabilitate limitată, nu conțin date personale și, prin urmare, nu pot fi utilizate pentru identificarea personală. Dacă vizitați anumite pagini de pe site-ul nostru și cookie-ul nu a expirat încă, noi și Google putem recunoaște că ați dat clic pe anunțul publicitar și ați fost redirecționați către această pagină. Fiecare client Google AdWords primește un cookie separat. Prin urmare, nu este posibilă urmărirea cookie-urilor referitoare la site-urile web ale clienților AdWords. Informațiile colectate utilizând cookie-ul de conversie au scopul de a produce statistici de conversie. Acest lucru ne permite să aflăm numărul total de utilizatori care au dat clic pe anunțurile noastre și au fost redirecționați către o pagină echipată cu o etichetă de urmărire a conversiilor. Cu toate acestea, ele nu primesc nicio informație care să poată fi utilizată pentru identificarea personală a utilizatorilor. Procesarea se face pe baza art. 6 (1) lit. f GDPR (Regulamentul General cu privire la Protecția Datelor cu Caracter Personal) din cauza interesului nostru justificat pentru marketingul orientat și analiza eficacității și eficienței acestui marketing.

Aveți dreptul de a suspenda, pentru motive legate de situația dvs. personală, prelucrarea datelor dumneavoastră personale conform art. 6 (1) lit. f GDPR, contactând-ne. Puteți preveni stocarea cookie-urilor prin alegerea setărilor tehnice corespunzătoare în browserul dvs. de internet. Cu toate acestea, am dori să subliniem că acest lucru vă poate împiedica să utilizați pe deplin toate funcțiile acestui site web. Astfel nu veți fi inclus în statisticile de urmărire a conversiilor. De asemenea, puteți dezactiva publicitatea personalizată în setările de publicitate Google. Puteți găsi o prezentare referitoare la aceasta la adresa https://support.google.com/ads/answer/2662922. De asemenea, puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor de către terțe părți prin accestarea paginii de dezactivare a Network Advertising Initiative la adresa https://www.networkadvertising.org/choices/ și urmând instrucțiunile de renunțare.

Veți găsi mai multe informații, precum și declarația Google privind protecția datelor cu caracter personal, la: https://www.google.de/policies/privacy/

 

  1. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către [deținătorul website-ului], conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea AgentulTauTelecom cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către AgentulTauTelecom a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate;
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, AgentulTauTelecom  să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care:
  • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
  • sau persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către AgentulTauTelecom către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
  • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al [deținătorul website-ului] sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care AgentulTauTelecom poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
  • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@agentultautelecom.ro.

 

Trimite
solicitare

Completeaza urmatorul formular

TV Satelit Plus

Interes general: 

    Agro TV
    Antena 1
    Antena 1 HD
    Inedit TV
    Kanal D
    Kanal D HD
    National TV
    National 24 Plus
    Prima TV
    PRO TV
    PRO TV HD
    TVR 1
    TVR HD
    TVR 2
    TVR 3

Stiri:

    Aleph News
    Antena 3
    B1 TV
    CNN
    Euronews
    Nasul TV
    Realitatea TV
    RTV
    Telekom Info

Filme:

    AXN
    AXN HD
    AXN Black
    AXN Spin
    AXN White
    Bollywood TV
    Comedy Central Extra
    Diva Universal
    Epic Drama HD
    FilmBox Basic
    FilmBox Premium
    Pro Cinema
    Pro 2 (Acasa TV)
    Pro Gold (Acasa Gold)
    Timeless Drama Channel HD
    TNT
    TV1000

Copii:

    Boomerang
    Cartoon Network
    Disney Channel
    Disney Junior
    Duck TV
    Minimax
    Nickelodeon
    TeenKids

Muzica:

    Classica TV
    Etno TV
    Favorit TV
    iConcerts HD
    Kiss TV
    Magic TV
    Mooz Dance
    Mooz hits
    Mooz.ro
    MTV Romania
    Rock TV
    Taraf TV
    ZU TV

Documentare:

    Crime & Investigation
    Docubox
    Fightbox
    History Channel
    History Channel HD
    National Geographic
    National Geographic HD
    Nat Geo People
    Nat Geo Wild
    Nat Geo Wild HD
    Travel XP
    Viasat Explore
    Viasat History
    Viasat History HD
    Viasat Nature

Lifestyle:

    Antena Stars
    E!Entertainment
    Fashion TV
    Paprika TV
    Happy Channel

Internationale:

    France 24
    TV5 Monde

Sport:

    LOOK PLUS
    Look Sport
    Look Sport 2
    Look Sport 3
    Sport.ro
    Sport Extra
    Telekom Sport 1
    Telekom Sport 1 HD
    Telekom Sport 2
    Telekom Sport 2 HD
    Telekom sport 3
    Telekom sport 3 HD
    Telekom sport 4
    Telekom sport 4 HD

Religie:

    Trinitas

TV Digital Plus

Interes general:

    24 Mix Teleshop
    A7 TV
    Agro TV
    Antena 1 HD
    Bucuresti TV 
    City TV
    Inedit TV
    Kanal D
    Kanal D HD
    Kapital TV
    Linkpress TV
    Medika TV
    Metropola TV
    National TV
    National 24 Plus
    Prima TV HD
    PROFIT.RO
    PRO TV
    PRO TV HD
    Telestar
    TVR 1
    TVR 1 HD
    TVR 2
    TVR 2 HD
    TVR 3
    TV Sud Est

Stiri:

    Antena 3 HD
    Aleph News HD
    B1 TV
    Bloomberg
    Canal 33
    CCTV News
    CNN
    CNN HD
    Euronews HD
    IDA TV
    Nasul TV
    NCN TV
    Realitatea TV
    RTV
    Telekom Info

Filme:

    AXN
    AXN HD
    AXN Black
    AXN Spin
    AXN White
    Bollywood HD
    Bollywood TV
    Bollywood Classic
    Cinethronix
    Comedy Central Extra
    Diva Universal
    Epic Drama HD
    FilmBox Basic
    FilmBox Premium
    Pro Cinema HD
    Pro 2 (Acasa TV)
    PRO 2 HD
    Pro Gold (Acasa Gold)
    Timeless Drama Channel HD
    TNT
    TNT HD
    TV1000

Copii:

    Boomerang
    Cartoon Network

    Disney Channel
    Disney Junior
    Duck TV
    Minimax
    Nickelodeon
    Nick HD 
    Nick JR
    Nicktoons
    TeenKids

Muzica:

    Balkanika TV
    Classica TV HD
    EMI TV
    Etno TV
    Favorit TV
    Hit Music Channel
    iConcerts HD
    Kiss TV
    Magic TV HD
    Mooz Dance
    Mooz HD
    Mooz hits
    Mooz.ro
    MTV Live HD
    MTV Rocks
    MTV Romania
    Orizont TV
    Party Mix
    Rock TV HD
    Taraf TV
    Traditional TV
    UTV
    UTV HD
    VH1
    VH1 Classic
    ZU TV HD

Documentare:

    Cinetube
    Crime & Investigation
    Docubox HD
    Fightbox HD
    History Channel
    History HD
    Nat Geo People
    Nat Geo Wild HD
    National Geographic HD
    Travel Mix
    Travel XP HD
    Viasat Explore
    Viasat Explore HD
    Viasat History
    Viasat History HD
    Viasat Nature
    Viasat Nature HD

Lifestyle:

    Antena Stars HD
    E!Entertainment HD
    Fashion HD
    Fashion TV
    Paprika TV
    Happy Channel HD

Internationale:

    Deutsche Welle
    France 24
    TV5 Monde

Sport:
    LOOK PLUS
    Look Sport
    Look Sport HD
    Look Sport 2 HD
    Look Sport 3 HD
    Sport.ro
    Sport Extra HD
    Telekom sport 1
    Telekom sport 1 HD
    Telekom sport 2
    Telekom sport 2 HD
    Telekom sport 3
    Telekom sport 3 HD
    Telekom sport 4
    Telekom sport 4 HD

Religie:

    Alpha & Omega TV
    Credo TV
    Speranta TV
    Trinitas

TV Satelit Standard

Interes general: 

    Agro TV
    Antena 1
    Antena 1 HD
    Inedit TV
    Kanal D
    Kanal D HD
    National TV
    National 24 Plus
    Prima TV
    PRO TV
    PRO TV HD
    TVR 1
    TVR 1 HD
    TVR 2
    TVR 3

Stiri:

    Aleph News
    Antena 3 HD
    B1 TV
    CNN
    Euronews
    Nasul TV
    Realitatea TV
    RTV
    Telekom Info

Filme:

    AXN
    AXN Spin
    Bollywood TV
    Comedy Central Extra
    Diva Universal
    Epic Drama HD
    FilmBox Basic
    FilmBox Premium
    Pro Cinema
    Pro 2 (Acasa TV)
    Pro Gold (Acasa Gold)
    Timeless Drama Channel
    TNT
    TV1000

Copii:

    Boomerang

    Cartoon Network
    Disney Channel
    Disney Junior
    Duck TV
    Minimax
    Nickelodeon
    TeenKids

Muzica:

    Etno TV
    Favorit TV
    Magic TV
    Mooz Dance
    Mooz hits
    Mooz.ro
    MTV Romania
    Rock TV
    Taraf TV
    ZU TV

Documentare:

    Crime & Investigation
    History Channel
    History Channel HD
    National Geographic
    Nat Geo People
    Nat Geo Wild
    Travel XP

Lifestyle:

    Antena Stars
    Paprika TV
    Happy Channel

Internationale:

    France 24
    TV5 Monde

Sport:

    Look Sport 2
    Look Sport 3
    Sport.ro
    Sport Extra
    Telekom sport 3
    Telekom sport 3 HD
    Telekom sport 4
    Telekom sport 4 HD

Religie:

    Trinitas

TV Digital Standard

Interes general:

    24 Mix Teleshop
    A7 TV
    Agro TV
    Antena 1 HD
    Bucuresti TV 
    City TV
    Inedit TV
    Kanal D
    Kanal D HD
    Kapital TV
    Linkpress TV
    Medika TV
    Metropola TV
    National TV
    National 24 Plus
    Prima TV HD
    PROFIT.RO
    PRO TV
    PRO TV HD
    Telestar
    TVR 1
    TVR 1 HD
    TVR 2
    TVR 2 HD
    TVR 3
    TV Sud Est

Stiri:
    Antena 3 HD
    Aleph News HD
    B1 TV
    Bloomberg
    Canal 33
    CCTV News
    CNN
    CNN HD
    Euronews HD
    IDA TV
    Nasul TV
    NCN TV
    Realitatea TV
    RTV
    Telekom Info
Filme:
    AXN
    AXN Spin
    Bollywood TV
    Bollywood Classic
    Cinethronix
    Comedy Central Extra
    Diva Universal
    Epic Drama HD
    FilmBox Basic
    FilmBox Premium
    Pro Cinema HD
    Pro 2 (Acasa TV)
    PRO 2 HD
    Pro Gold (Acasa Gold)
    Timeless Drama Channel HD
    TNT
    TNT HD
    TV1000
Copii:

    Boomerang
    Cartoon Network
    Disney Channel
    Disney Junior
    Duck TV
    Minimax
    Nickelodeon
    Nick JR
    Nicktoons
    TeenKids

Muzica:
    Balkanika TV
    EMI TV
    Etno TV
    Favorit TV
    Hit Music Channel
    Kiss TV
    Magic TV HD
    Mooz Dance
    Mooz HD
    Mooz hits
    Mooz.ro
    MTV Romania
    Orizont TV
    Party Mix
    Rock TV HD
    Taraf TV
    Traditional TV
    UTV
    VH1
    ZU TV HD
Documentare:
    Cinetube
    Crime & Investigation
    History Channel
    History HD
    Nat Geo People
    Nat Geo Wild HD
    National Geographic HD
    Travel Mix
    Travel XP HD
Lifestyle:
    Antena Stars HD
    Paprika TV
    Happy Channel HD
Internationale:
    Deutsche Welle
    France 24
    TV5 Monde
Sport:
    Look Sport 2 HD
    Look Sport 3 HD
    Sport.ro
    Sport Extra HD
    Telekom sport 3
    Telekom sport 3 HD
    Telekom sport 4
    Telekom sport 4 HD
Religie:
    Alpha & Omega TV
    Credo TV
    Speranta TV
    Trinitas